Ћир
Domaćinstva

Ranč Dobro prase

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Ranč Dobro prase vam nudi sklonište od urbanog života, oazu mira i zdravlja na samo 10 km od Novog Sada. Osim uživanja u svežem vazduhu i prirodi, ovde je moguć i aktivan odmor. Ranč nudi dve vrste smeštaja, unutrašnji i spoljašnji. Unutrašnji smeštaj je u sobi sa četiri kreveta. Postoji mogućnost upotrebe zajedničke kuhinje, a na raspolaganju vam je i trpezarija i dnevni boravak, kao i spoljašnji prostor. Spoljašnji smeštaj je predviđen za ljubitelje kampovanja. Mini kamping odmorište se nalazi u šumskom delu dvorišta.

Od aktivnosti organizuju se šetnje kroz šumu, jahanje, druženje u prirodi, sakupljanje bilja i gljiva. Takođe, možete pomagati u radu u organskoj bašti, naučiti da kuvate zdrava domaća jela itd. Postoji mogućnost organizovanja čajanki i ručkova za grupu do 20 ljudi. Ishrana je zdrava, bazirana na domaćim i sirovim proizvodima. Sva jela su pogodna za vegetarijance, a neka i za vegane. Ovde takođe možete kupiti raznorazne domaće proizvode, kao što su: džem, marmelada, pesto sos od sremuša itd. Obavezno je najavljivanje pre dolaska.

Objekat poseduje: WiFi, parking.

Aktivnost: Degustacije, Noćenje, Šetnje, Jahanje

Mesto: Stari Ledinci

na mapi location

  • Lat: 45.185561
  • Long: 19.807491
  • Alt: m

Komentari

Facebook

DISQUS