Ћир
Domaćinstva

Vila Davidović

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Pravo mesto za beg iz grada, opuštanje i neposredan kontakt sa prelepom fruškogorskom prirodom, Vila Davidović se nalazi na oko sat vremena od Beograda i Novog Sada u blizini mesta Manđelos. 

Tokom letnjih praznika pogodna je za organizovanje poslovnih događaja, radionica, edukacija, kao i privatnih proslava i okupljanja. Idealna za porodice, jer poseduje igraonicu na otvorenom, sportska igrališta (odbojka, pikado, badminton i mali fudbal). Lagana šetnja sa imanja do šume predstavlja pravo uživanje.

Kuhinja im je zasnovana na poznatim ukusima i mirisima sremskih specijaliteta. Sva hrana se priprema od pažljivo izabranih domaćih namirnica iz ovog kraja.

U okviru Vile postoji i suvenirnica gde možete kupiti suvenire izrađene po njihovim motivima, domaće proizvode i zimnicu pripremljenu od voća i povrća sa imanja Davidović. Posetu i boravak u Vili potrebno je ranije najaviti.

Objekat poseduje: parking

Aktivnost: Degustacije

Mesto: Manđelos

na mapi location

  • Lat: 45.114015
  • Long: 19.616879
  • Alt: 178 m

Komentari

Facebook

DISQUS