Ћир
Novosti

Avantura za decu i šetnja za odrasle na Stražilovu

Next
Expand
News - Avantura za decu i šetnja za odrasle na Stražilovu

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Zima u šumi je posebno iskustvo i prosto nas zove u novu avanturu!

Inspirisani prirodom koju su opevali Branko Radičević i Miloš Crnjanski, Kamp Zelena Priča, organizatori Adventure Day-a, pripremili su program koji će veštine snalaženja u divljini vaše dece testirati punih sedam sati, kroz upoznavanje sa biljnim i životinjskim svetom okoliša i izučavanjem terena. Kako bi cela akcija dobila i kulturne sadržaje, dodatno će biti obogaćena poezijom i istorijom.

Novina za ovu akciju je to što će Fruškać tim organizovati šetnju za odrasle, a roditelji prijavljene dece i ostali zainteresovani ljubitelji prirode mogu da se priključe.

Za decu: Adventure day - winter edition part 2

Avantura donosi nove zadatke, zagonetke i mape, nove ili već naučene veštine snalaženja u prirodi i nezaboravno druženje. Četiri tima (vazduh, vatra, voda i zemlja) tražiće blago, koristeći isključivo svoje veštine snalaženja u prirodi i znanje engleskog jezika.

Adventure Day je zamišljen da bude na engleskom jeziku, ali i deca koja ne znaju englski su dobrodošla da se pridruže u potrazi za blagom!

Program je osmišljen u cilju razvijanja ekološke, kritičke i kreativne svesti za decu uzrasta 7-12 godina.

Događaj će se održati u subotu 17. marta 2018. godine, na Stražilovu, Fruška gora. Okupljanje svih učesnika je u 9h kod restorana „Brankov Čardak”, na Stražilovu, a celokupnu avanturu zaokružićemo ručkom u Planinarskom domu „Stražilovo” i druženjem koji su planirani da traju do 16h.

Podsetite se kako se ekipa provela na prethodnom Adventure Day-u.

Dužina staze za decu je oko 5 km.

Cena programa za decu je 2.500 din, odnosno 2.000 din za svako sledeće prijavljeno dete iz porodice. U cena programa uključni su: ručak, užina, voda, čaj i kompletan materijal za rad za prijavljeno dete. 

U navedenu cenu nije uključen trošak prevoza dece do mesta okupljanja.

Svoje dete prijavite putem ove forme, a organizatori će vam se javiti sa više informacija. Roditelji koji žele da ostanu na ručku, nakon Fruškać šetnje, bitno je da to naglase u formi za prijavljivanje.

Napomena:

Tek po izvršenoj uplati smatraće se da ste vaše dete prijavili na Adventure day - winter edition part 2.

Rok za otkazivanje programa za decu je utorak 13.03.2018. godine. Za otkazivanje do tog datuma, organizator će refundirati 100% od uplaćene sume. Nakon ovog datuma, organizator će refundirati 70% od uplaćene sume za program za decu. 

Kao i prethodni put, Biobella će za sve male avanturiste obezbediti zdravu užinu, kako bi usput napunili baterije i lakše pronašli skriveno blago. Zato što su carevi i pošto smo ih uhvatili u dobrom raspoloženju, slane i slatke zanimacije će obezbediti za celu ekspediciju, koja uključuje i učesnike Fruškać šetnje. ?

Za odrasle: Fruškać šetnja

Fruškać šetnja za odrasle je potpuno besplatna. Kako bi nastavili druženje i posle šetnje, svi zainteresovani mogu ekipi da se pridruže na ručku, u Planinarskom domu „Stražilovo”. Cena klope je 600 din

SVA MESTA  ZA RUČAK NAKON FRUŠKAĆ ŠETNJE ZA ODRASLE SU POPUNJENA!

Piće nije uključeno u ovu cenu.

Dužina staze za odrasle je oko 10 km.

Roditelji čije dete ne učestvuje na Adventure Day-a, a žele da se priključe Fruškać šetnji i ostali ljubitelji prirode mogu se prijaviti putem ove forme. Molimo vas da u formi naglasite ako želite da ostanete na ručku. 

Prijavite se na vreme, pošto ćemo  broj mesta na ručku ograničiti na 30 učesnika, do za Fruškać šetnju broj ljudi nećemo ograničavati!

Vidimo se na Adventure Day-u! ?

Napomena: 

Tek po izvršenoj uplati smatraće se da ste rezervisali svoje mesto na ručku nakon Fruškać šetnje za odrasle.

Rok za otkazivanje ručka za odrasle je utorak 13.03.2018. godine. Za otkazivanje do tog datuma, organizator će refundirati 100% od uplaćene sume. 

Nakon ovog datuma, organizator će iznos od 600 din, uplaćen za ručak nakon Fruškać šetnje za odrasle, zadržati u celosti. Taj novac će otići na prethodnu nabavku namirnica, troškove organizacije i tekuće troškove Planinarskog doma „Stražilovo”. 

Hvala na razumevanju.✌️

Tagovi: Vikend sa porodicom

Mesto: Sremski Karlovci

Komentari

Facebook

DISQUS