Ћир
Novosti

Fruškaćev dapartman za hedonizam - Vinska ulica na Gradić festu 2019

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Ostalo je još samo četiri dana do početka 19. izdanja Gradić festa i velike povorke krunisane spektaklom otvaranja. Za tri dana radosti na Gradić festu, zajedno sa našim partnerima, samo za vas smo pripremili bogat program začinjen odličnom muzikom i drugim zanimacijama.

Treću godinu zaredom, Fruškać organizuje zabavu u vinskoj ulici, u svom, sada već nadaleko poznatom, departmanu za hedonizam. Ove godine pojačanje nam stiže iz vinarije Belo brdo, u čijoj selekciji najboljih, i na međunarodnim takmičenjima i sajmovima višestruko nagrađivanih, vina ćete imati priliku da uživate tokom celog festivala. 

Svratite do našeg deprtmana za hedonizam da se upoznamo i uz Transfuziju, Infuziju i Konfuziju, vina sa Belog brda, napravimo najbolju žurku na festivalu!

Ako se još uvek premišljaš da li da svratiš, pogledaj 10 razloga zašto moraš da posetiš Gradić fest od 29-31. avgusta, u podgrađu Petrovaradinske tvrđave

Do tada upoznaj satnicu ovogodišnjeg festivala, organizuje ekipu i vidimo se na Gradić festu!

Mesto: Petrovaradin

Komentari

Facebook

DISQUS