Ћир
Novosti

Investirajmo u zeleniju budućnost

Next
Expand
News - Investirajmo u zeleniju budućnost

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Ranije smo vam već predstavili „Komšijinu Eko patrolu”, njihov projekat „Ne bacaj - recikliraj” i kako vam na jednostavan i besplatan način mogu pomoći da rasteretite svoj životni prostor od viška stvari koje vam se vucaraju po podrumima, terasama, garažama…

Pored toga što se aktivno bave rešavanjem problema reciklabilnog otpada, uporedo rade i na podizanju svesti sugrađana kako da promene svoje navike i postanu više ekološki osvešteni.

Cilj Komšijine inicijative u 2018. godini, kroz projekat „Ne bacaj - recikliraj”, je edukacija građana o načinima očuvanja životne sredine, sa posebnim fokusom na decu i omladinu predškolskog i školskog uzrasta.

U sklopu edukacije u vrtićima, osnovnim i srednjim školama takođe postavljaju i kontejnere za odlaganje i separaciju reciklažnog otpada, koji potom šalju ovlašćenim reciklerskim kućama na reciklažu. Za uzvrat, ustanovama koje učestvuju u projektu obezbeđuju sportske rekvizite. ?

Akciju sprovode na teritoriji Novog Sada i prigradskih naselja.

„Ne bacaj - recikliraj” je projekat koji se tiče svih nas i Komšiji je potrebna podrška kako bi edukovali što veći broj dece i postavili kontejnere za reciklažu u što više obdaništa i škola. 

Pozivamo sve firme i pojedince da podrže Komšijinu inicijativu i investiraju u znanje najmlađih i budućnost u kojoj će oni mnogo više brinuti o svojoj životnoj sredini.

Pogledajte kako izgleda „Ne bacaj - recikliraj” 2018 projekat i na koji način možete da postanete sponzor ove zelene inicijative. ?

Komšiju možete dobiti putem maila [email protected], njihove Facebook stranice ili na sledeće brojeve telefona:

  • +381 21 38 23 319
  • +381 64 31 01 315

Mesto: Novi Sad

Komentari

Facebook

DISQUS