Potpiši peticiju! Za zaštićena područja i naseljena mesta bez kvadova i motora!
Ћир
Novosti

Nagradni Foto maraton

Next
Expand
News - Nagradni Foto maraton

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Ove jeseni ekipa Ufotkavanja organizuje prvi nagradni „Foto maraton“. Pozivaju sve vas zaljubljenike u fotografiju i prirodu da dođete da se zabavite, šetate, napravite koju dobru fotku i osvojite zanimljive nagrade. 

Okupljanje je u subotu 18. novembra od 9 časova. Nalazimo se u prostorijama planinarskog doma „Železničar”, gde ćete dobiti kratak opis zadatih tema za fotografisanje u toku šetnje. Od 10 časova kreće šetnja i obilazak Popovičkog jezeroa, kamenjara i vidikovca Orlovo Bojište.

Na kraju šetnje od 4,5 km, cela ekipa se ponovo seli u planinarski dom „Železničar” gde uz klopu nastavljamo druženje. Osim nagrada za fotografije koje će biti organizovane u dve kategorije, jedna na osnovu prikupljenih lajkova na Facebook-u i druga na osnovu ocene stručnog žirija, mi ćemo prisutne obradovati sa Fruškać majicama i bedževima.

Najbolja stvar je da svi možete da učestvujete, bez obzira da li fotkate telefonima, kompakt ili DSLR aparatima.

Na foto maraton možete se prijaviti putem ove forme ili u planinarskom domu „Železničar”, na dan maratona. Prijave počinju od 9 časova, a traju sve do početka šetnje. Kotizacija iznosi 200 dinara.

U slučaju da nam vreme ne bude naklonjeno u subotu 18. novembra, ceo događaj se pomera za subotu 25. novembra.

Ekipa Ufotkavanja vas poziva da zajedno iskoristimo ove jesenje dane, uz druženje u prirodi i fotkanje.

Fotkajte i budite ufotkani.

Vidimo se!

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS