Potpiši peticiju! Za zaštićena područja i naseljena mesta bez kvadova i motora!
Ћир
Novosti

Prijavite se na 41. planinarski maraton na Fruškoj gori

Next
Expand
News - Prijavite se na 41. planinarski maraton na Fruškoj gori

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Drugari, PSD „Železničar” vas poziva da prijavite svoje učešće na 41. međunarodnom planinarskom maratonu na Fruškoj gori. Akcija je zakazana za 28.04.-29.04.2018, sa početkom u 9 časova.

Za sve vas ljubitelje prirode i planinarenja, organizatori su pripremili 19 staza različite dužine i različitih visinskih razlika. Sve one su trasirane u brdovitom, šumskom pojasu Fruške gore (97% šuma / 3% urbana sredina), koji se nalazi na samo 10 km od Novog Sada.

Staze su sertifikovane od strane ITRA (International Trail Running Association) i takmičarskog su karaktera:

  1. Ultra ekstremni maraton
  2. Ultra maraton
  3. Veliki istočni maraton
  4. Srednji istočni maraton
  5. Mali istočni ekstremni maraton

Preostalih 14 staza su rekreativnog karaktera i imaju za cilj promociju zdravog stila života, očuvanja prirode, kao i kulturnog i istorijskog nasleđa.

Za sve zainteresovane, u subotu 28. aprila, od 6 časova obezbeđen je organizovani prevoz iz Novog Sada. Mesta polaska su stajališta gradskog prevoza ispred Železničke stanice, na početku Mosta Slobode i u centru Sremske Kamenice.

Od 25.04.-26.04.2018, u prostorijama PSD „Železničar“ možete preuzeti svoje startne pakete, u periodu od 10-19 časova. Oni su smešteni na Trgu galerija 4, u Novom Sadu

Za sve dodatne informacije organizatore možete kontaktirati putem e-maila office@fruskogorski-maraton.com.

Vidimo se na 41. fruškogorskom maratonu! ?

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS