Ћир
Novosti

Pripremamo se za 42. Fruškogorski maraton - plan za februar 2019

Next
Expand
News - Pripremamo se za 42. Fruškogorski maraton - plan za februar 2019

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Konačno smo ispratili januar, mesec opuštanja i hedonizma, i sada odlučniji nego ikad nastavljamo da gazimo kroz ovu godinu.

42. Fruškogorski maraton je 04-05. maja i iako do starta ima još dovoljno vremena, bitno je da ove godine ne napravite istu grešku kao i prethodnih, nego da već sada krenete lagano da se pripremate.

Zato dosta okolišanja!

Priključite se pripremama za maraton tokom februara, marta i aprila koje organizuju drugari iz PSD „Železničar“. Sigurni smo da je 24 termina više nego dovoljno da se spremite kako „bog zapoveda“ i pokidate te prve subote u maju.

Ideja nam je da kroz pešačenje i druženje s drugim ljubiteljima prirode prvenstveno uživate i da usput, u tom pozitivnom okruženju, podižete svoju formu sve do samog maratona.

Pogledajte plan akcija sredom i nedeljom za februar 2019. Osam šetnji kojim i zvanično počinju pripreme su pred vama. Pronađite termine koji vam najviše odgovaraju, organizujte ekipu i pravac u šumu.

Sledeći logičan korak je da postavite cilj i već sada prijavite svoje učešće.

Vidimo se na 42. Fruškogorskom maratonu! 💚

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS