Ћир
Novosti

Pripremamo se za 42. Fruškogorski maraton - plan za mart 2019.

Next
Expand
News - Pripremamo se za 42. Fruškogorski maraton - plan za mart 2019.

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Za sve vas koji to još uvek ne znate, 42. Fruškogorski maraton je 04-05. maja! Februar iza nas je bio mesec kada smo krenuli s laganim pripremama i u martu nastavljamo u istom ritmu.

Ideja nam je da vreme do maratona zajedno iskoristimo da maksimalno podignemo fizičku spremu i uživamo u prirodi. Vremenske prilike su krenule da se menjaju, dolaze topliji dani i odličan je trenutak da sivilo grada zamenite obiljem svežeg vazduha i zelenijim okruženjem Fruške gore.

PSD „Železničar“ ima magičnu formulu kako da izbalansira dužinu i intenzitet staze, tako da svako ko želi može da se priključi njihovim akcija i kvalitetno iskoristi dan u prirodi.

Fokus je na pešačenju, istraživanju okoline i drugih ljubitelja prirode s kojima ćete se naći rame uz rame na startu maratona.

Upoznajte se s planom akcija sredom i nedeljom za mart 2019. Devet akcija su spremne, pronađite termine koji vam se čine najzanimljivijim, organizujte ekipu i pravac u šumu.

Postavite cilj i svoje ušešće prijavite na vreme.

Vidimo se na 42. Fruškogorskom maratonu! 💚

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS