Ћир
Novosti

Promo video Fruške gore

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi promotivni video udruženja Fruškać o Fruškoj gori čiji je autor Andrija Kovač. Video je realizovan u toku prethodnih mesec dana, dok smo sa ekipom i prijateljima, obilazili, družili se i kao uvek neprestano otkrivali Frušku goru.

Nastao je prvenstveno iz naše želje da prenesemo deo njene lepote i sadržaja, zaintrigiramo i podstaknemo ljude da dođu i da joj se vraćaju, kao i mi. Video sumira naše najdraže i najzanimljivije trenutke na Fruškoj gori u prethodnom periodu, i poziva vas da je doživite našim očima. Snimali smo na nekim od najlepših lokacija kao što su Pećina Beli Majdan, Ledinačko jezero, Livada Kišelez, Jezero Moharač, Bajk park Bukovac, Neštin, Iriški venac itd.

Ovaj video predstavlja samo deo onoga što Fruška gora pruža, i poziva vas da dalje otkrivate sami, a pripremili smo vam i malu pomoć u vidu nove interaktivne mape Fruške gore koju smo nedavno objavili na sajtu. Mapa vam pored prirodnog i istorijskog nasleđa otkiva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite Fruške gore, sadrži pešačke i biciklističke trekove, informiše o tome gde možete da iznajmite bicikl, jašete konje ili pak uživate u degustacijama domaćih vina.

Uživajte u Fruškoj gori jer leto dolazi...

Komentari

Facebook

DISQUS