Ћир
Novosti

PSD Železničar vas vodi u šetnju - plan za decembar 2018

Next
Expand
News - PSD Železničar vas vodi u šetnju - plan za decembar 2018

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Decembar je tu, svidelo se to vama ili ne, vreme se promenilo i sada od nas traži da se u akcijama malo bolje obučemo. U šumi je lepo svim vremenskim prilikama i ona vas uvek može iznenaditi sa nekim novim detaljima koji vam obično promaknu tokom drugih godišnjih doba.

Ako vam je frka za vreme, proverite dešavanja na našoj vremenskoj prognozi, ali jedino što je u ovo doba godine bitno je da se malo bolje obučete i da se informišete šta od opreme da ponesete.

Znamo da među vama ima dosta ljudi koji za pripremu akcije konsultuju našu dragu mapu i organizuju samostalne šetnje sa svojom ekipom, ali je skroz u redu da izađete malo iz uobičajene rutine, upoznate nove ljubitelje prirode i oprobate se u šetnji koju tradicionalno organizuju naši drugari iz PSD „Železničar”.

Pogledajte plan akcija sredom i nedeljom za mesec decembar. Poslednjih osam šetnji u ovoj godini je pred vama, pronađite termine koji vam najviše odgovaraju i pravac u šumu na zimske radosti.

Vidimo se na Fruškoj gori! 💚

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS