Ћир
Novosti

PSD Železničar vas vodi u šetnju - plan za januar 2019

Next
Expand
News - PSD Železničar vas vodi u šetnju - plan za januar 2019

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Januar je stigao, uživali smo u praznicima, veselju i pravo je vreme da se pokrenemo i počnemo godinu na pravi način, sa akcijama u prirodi. Zimska idila u šumi je nešto posebno i traje dosta kratko, zato nemojte sebi dozovoliti da je propustite zbog lenčarenja kući.

Kakvo vreme nam predstoji proverite na našoj vremenskoj prognozi. Predlažemo vam da se malo bolje obučete i proučite šta sve od opreme da pripremite i ponesete.

Avanturiste među vama ohrabrujemo da za pripremu akcija sa ekipom konsultuju našu dragu mapu, ali je u novoj godinu bitno da izađete malo iz uobičajene prakse, upoznate neke nove ljubitelje prirode i oprobate se u šetnji koju tradicionalno organizuju naši drugari iz PSD „Železničar”.

Pogledajte plan akcija sredom i nedeljom za prvi mesec u 2019. Devet šetnji za zagrevanje je pred vama, pronađite termine koji vam najviše odgovaraju i pravac u šumu na zimske radosti.

Vidimo se na Fruškoj gori! 💚

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS