Potpiši peticiju! Za zaštićena područja i naseljena mesta bez kvadova i motora!
Ћир
Novosti

Razvoj mape - poziv za programere careve!

Next
Expand
News - Razvoj mape - poziv za programere careve!

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Pozdrav za domaću programersku zajednicu! 

Sa drugarima iz DaFED-a pokrećemo jednu cool akciju. U pitanju je razvoj Fruškać mape, jedine mapa te vrste kod nas, koja svojim sadržajem svakodnevno pomaže velikom broju ljubitelja prirode da sazna nešto novo o Fruškoj gori i da isplanira svoju rutu u prirodi. Pri tom je i open source. ?

Ideja je da mapu zajedno podignemo na još viši nivo, obogatimo je novim sadržajima i učinimo je još više UX/UI pristupačnijom. Trenutna verzija je nastala naporima i nesebičnom pomoći domaće programerske zajednice, na čelu sa Mladenom Plavšićem. On će u ovoj akciji imati ulogu kapetana broda, koji zna kakvu mapu želi da dobije za naše putovanje u svemir. ?

Sve fajlove i zadatke naći će te na GitHub-u. Proverite šta sve treba da se uradi, koji od zadataka vam leži i u kom delu procesa želite da se priključite. Cela priča je zamišljena da bude organska, da svako pronađe svoju ulogu u timu i doprinosi koliko je spreman u datom trenutku. 

Otvoreni smo za vaše ideje, predloge i bolje načine za rešavanje problema. Zajedno smo jači! 

Takođe pozivamo i sve zainteresovane programere koji su vični u kliktanju i menjanju koda na Drupal platformi, frontend-u i backend-u developerima da se priključe razvoju Fruškać sajta, kako bi i njega učinili još boljim i jednostavnijim za korišćenje.

Spremite se, sezona lova je počela!

Za sva dodatna pitanja ili informacije možete nas kontaktirati na info@fruskac.net.

Mesto: Novi Sad

Komentari

Facebook

DISQUS