Ћир
Novosti

Tražimo planinara sa najdužim stažom na Fruškogorskom maratonu

Next
Expand
News - Tražimo planinara sa najdužim stažom na Fruškogorskom maratonu

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

U susret 42. Fruškogorskom maratonu želimo da se prisetimo i njegove istorije. Šta se to kroz godine zanimljivo dešavalo i šta ova najveća fruškogorska manifestacija predstavlja vama.

Iskreno, zanima nas priča iz vašeg ugla i zato tražimo planinara sa najdužim stažom i stare fotografije sa Fruškogorskog maratona, koje bi voleli da izvučete iz lične arhive i podelite sa svima nama.

Ideja nam je da sa tim veteranom ili veterankom maratona uradimo intervju, saznamo iz prve ruke kako se ovaj događaj razvijao, zanimljive priče i dogodovštine sa staza, pa čak i kako se uz maraton menjala i priroda, a sa vašim starim fotografijama da malo oživimo tu atmosferu.

Ako želite da učestvujete ovoj lepoj akciji, sve što treba da uradite je da u komentarima na Facebook objavi s nama podelite sledeće:

  • Planinar sa najdužim stažom - upiše ukupan broj maratona na kojima je bio (od onih koji uđu u uži krug izbora kao potvrdu ćemo na uvid tražiti sliku njihove kontrolne knjižice)
  • Fotografije - okači svoju fotografiju koja po njemu najlepše prenosi atmosferu sa maratona

Logično, najduži staž će odrediti nejveći broj učešća na maratonu, dok će na osnovu broja vaših lajkova 10 fotografija ući u uži izbor, a mi ćemo nakon toga izabrati 5 koje će oživeti ovaj intervju.

Nagrada za planinara sa najdužim stažom je oficijalna majica 42. Fruškogorksog maratona, a 5 ljubitelja prirode s najzanimljivijim fotografijama obradovaćemo Fruškać majicama. Nagradne pakete ćemo dodatno pojačati s našim bedževima i magnetima za frižider.

Hajde zajedno da napravimo najlepšu priču o Fruškogorskom maratonu do sada!

 

Svoje učešće prijavite na vreme, a sve dodatne informacije o pravilima i transportu do starta potražite ovde ili pišite organizatoru na sledeće mailove:

Organizatore takođe možete dobiti i pozivom na:

Sva dešavanja ispratite na zvaničnom događaju.

Vidimo se na 42. planinarskom maratonu na Fruškoj gori! 💚

Mesto: Popovica

Komentari

Facebook

DISQUS