Ћир
Novosti

Uskoro prva offline mobilna aplikacija Fruške gore

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Drugari, par godina nakon lansiranja prve verzije našeg sajta i uklapanja najrazličitijih elemenata u mozaik, s ponosom vas obaveštavamo da uskoro pokrećemo prvu offline mobilnu aplikaciju Fruške gore.

Fruškać portal je prvenstveno nastao kao odgovor na čuvena pitanja: „gde ići i šta raditi na Fruškoj gori?“. Tu ideju smo razvijali postepeno i iz ugla krajnjeg korisnika, kako bi vas na jednostavan način upoznali s našom dragom planinom i motivisali vas da u njenim lepotama uživate još više.

Novi cilj koji smo sebi postavili bio je da vam u svakom trenutku i bilo gde da se nalazite na Fruškoj gori omogućimo pristup svih važnim informacija! To je do sada bilo moguće jedino ako ste bili povezani na internet, a uskoro, putem Fruškać mobilne aplikacije, pristup ćete imati i dok ste offline.

Da, dobro ste čuli!

 

Kao što mnoge intervencije na našem sajtu i njegovo unapređenje ne bi bili mogući bez pomoći zajednice okupljene oko naše ideje, tako i razvoj i lansiranje Fruškać mobilne aplikacije ne bi bio moguć bez podrške prijatelja i firmi koje dele vrednosti kao i mi.

Ovom prilikom želimo posebno da se zahvalimo Aleksandru Gvozdenu i drugarima iz Vega IT Sourcing-a, bez čije podrške ovaj naš san teško da bi postao java. 

Za sada nećemo da vam otkrivamo previše detalja, jer sledeći put kada budemo pisali o aplikaciji imaćete priliku da je testirate i verujemo, nastavite svakodnevno da je koristite.

Do tada, vidimo se na Fruškoj gori! 💚

Tagovi: Video

Komentari

Facebook

DISQUS