Ћир
Ture

539 odmori vikend – fruškogorska ekskurzija #2!

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

„Odmori vikend” na Fruškoj gori i ubrizgaj energiju za novu radnu nedelju. Rekreiraj se i druži sa super ekipom. Obiđi najlepša mesta na Fruškoj gori, uživaj u domaćoj hrani i domaćem vinu.

Plan ekskurzije Čerević – Andrevlje

Obilazak okolinih mesta, obroci i noćenje u Eko-etno klubu „Čerević”, čas praktične joge, šumski bioskop, degustacija vina, druženje i zabava u prirodi. Alternativa za maraton.

22.4. Subota:

 • 10:00 Okupljanje u Eko-etno klubu Čerević (zakuska)
 • 11:30 Šetnja do Katanskih livada (oko 10 km ukupno) i radionica u prirodi (prepoznavanje biljaka, kako zapaliti vatru i sl.)
 • 15:30 Ručak u Eko-etno klubu Čerević
 • 17:00 Slobodne aktivnosti (obilazak Zavičajnog i Crkvenog muzeja, vožnja biciklom, šetnja...)
 • 19:00 Degustacija vina i priče o vinskoj kulturi
 • 20:00 Zajedničko pravljenje večere, ražnjići, slaninica, povrće, palačinci
 • 21:30 Šumski bioskop ako vreme dozvoli napolju ako ne onda unutra

23. 4. Nedelja:

 • 08:00 Čas praktične joge
 • 09:00 Doručak
 • 10:00 Šetnja do kamenoloma Debeli cer i nazad (oko 20 km ukupno)
 • 15:00 Ručak
 • 16:00 Polazak kući

CENA: 2.900,00 RSD do 19. 4.
CENA: 3.600,00 RSD od 19. 4. do 21. 4.

Broj mesta ograničen! U cenu su uračunati obilasci, obroci i noćenje. U cenu nije uračunat prevoz do Čerevića, iznajmljivanje bicikla i individualni troškovi.

PRIJAVA i PLAĆANJE: Prijavite se preko ovog formulara , a zatim izvršite uplatu na račun 160-429193-75, primalac Udruženje građana Fruškać, Svrha uplate 539 odmori vikend – fruškogorska ekskurzija ili Paypal [email protected] ili Telenor banka na broj 065 8888 746 sa imenom i prezimenom u naznaci. Prijava je nevažeća ukoliko se ne izvrši plaćanje u roku od 48 sati. Fruškać je neprofitna organizacija ukoliko imate viška novca možete odvojiti za rad udruženja (takoreći častiti turom pića).

NAPOMENA: Morate biti stariji od 18 godina da bi učestvovali. Broj mesta je ograničen i ne postoji mogućnost refundiranja novca, ali postoji mogućnost ustupanja mesta najkasnije 3 dana pre realizacije ekskurzije. Ukoliko želite u šetnju sa nama možete nam se pridužiti u vreme po planu i mestu ekskurzije. Prijavljujete se na sopstvenu odgovornost, za povrede i štete nastale tokom šetnje i boravka Udruženje građana Fruškać nije odgovorno, kao i za nestale stvari.

SMEŠTAJ: Eko-etno kuća „Čerević” raspolaže sa dvanaest soba i šest apartmana. Objekat je potpuno funkcionalno osposobljen i pripremljen za ugošćavanje do 30 gostiju. Sobe su višekrevetne i biće raspoređene po dogovoru, odnosno po uzrastu i polu. Neke sobe imaju zasebno kupatilo. Kako sve to izgleda!

ISHRANA: Kompletan obrok obuhvata: supu, glavno jelo, salatu i dezert. Hrana je domaća i spremljena na tradicionalan način. Od pića u ponudi su: kafa, čaj, mleko, jogurt, domaći sok i vino po ceni od 50 RSD.

OBLAČENJE: Na sve šetnje potrebno je odeću i obuću prilagoditi vremenskim uslovima. Najbitnija je obuća pa preporučujemo čvrste i udobne patike. Odeća je potrebno da bude udobna i u zavisnosti od vremenskih uslova trebalo bi da bude višeslojna. Potrebno je poneti rezervnu suvu majicu i dodatni par čarapa. Ukoliko ima padavina poneti kabanicu ili nepromočivu jaknu. Flašicu vode uvek nositi sa sobom. Ako ogladnite sendvič ili grickalice obavezno.

VREME: Ne postoji loše vreme :) ! U slučaju lošeg vremena ekskurzija se ne otkazuje. Postoji mogućnost promene plana i programa. Ponesite sa sobom lepo raspoloženje i dođite da se družimo.

PREVOZ: Autobus**

 • 22.4. Novi Sad – Čerević: 09:30; 10:40;
 • 23.4. Čerević – Novi Sad: 16:00; 16:40; 17:20;

Autobusi saobraćaju iz Novog Sada do Čerevića na svakih 40 min. Autobusima broj 79, 81 i 84 iz Novog Sada možete stići do Čerevića. Polazak iz Novog Sada je sa železničke stanice, a polazak iz Čerevića je kod okretnice.

** Detaljnije informacije o redu vožnje možete pogledati na zvaničnoj stranici autobuske stanice Novi Sad.

Sva pitanja i informacije na [email protected] ili na 0658888746

Mesto: Čerević

Komentari

Facebook

DISQUS