Potpiši peticiju! Za zaštićena područja i naseljena mesta bez kvadova i motora!
Ћир
Život

Prihvati izazov i postani sam svoj majstor

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Živimo u vremenu brze hrane, brze mode i brzog svega. Nameštaj i dekoracije za kuću takođe nisu izuzetak.

Što bi pored Ikee, Forme Ideale ili nekog drugo proizvođača naizgled „jeftinog” nameštaja imali potrebu da sami napravimo policu ili neki drugi komad nameštaja?

Pa upravo zato što je osećaj kada sami nešto osmislimo i napravimo za svoj dom neprocenjiv i zato što radeći na sebi razvijamo nove veštine, a usput, svojim primerom, možemo nekog da motivišemo da krene istim putem.

Za one koji možda ne znaju, DIY (eng. do it yourself) ili uradi sam je način pravljenja, modifikacije ili popravke stvari bez neposredne pomoći ili potrebe za asistencijom stručnjaka ili profesionalaca.

Veliki lanci su nas malo uljuljkali i ubacili u režim da je napraviti nešto jako teško, da to ne možemo sami ili da je mnogo jednostavnije nešto kupiti, nego se iscimati i napraviti samostalno.

Pogledajte video koji nas uverava u nešto potpuno suprotno i zašto je bitno da DIY filozofija bude sastavni deo naših života.

Zato osmislite ili nađite ideje na internetu, alat u ruke i napravite nešto na šta ćete biti ponosni.

Verujte, lakše je nego što mislite! 💚

Tagovi: Video

Komentari

Facebook

DISQUS