Ћир
Novosti

Adventure Day Fruška gora - prijavite svoje dete na vreme

Next
Expand
News - Adventure Day Fruška gora - prijavite svoje dete na vreme
News - Adventure Day Fruška gora - prijavite svoje dete na vreme

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

Adventure Day nam se baš približio i jedva čekamo subotu, da krene istraživanje i akcija po Fruškoj gori.
 
Do sada su se prijavili klinci iz sedam različitih gradova i ostalo je još svega par slobodnih mesta! Zato požurite i prijavite svoje dete na vreme, kako ne bi propustili ovo celodnevno druženje i uživanje u prirodi.
 
Vreme održavanja ostaje isto, subota 03.02.2018. godine, sa početkom u 9h, stim što je zbog komoditeta promenjena lokacija održavanja. Baza je restoran „Pećina” (koji je zaista smešten u pravoj pećini!) pored autobuske okretnice u Rakovcu, a u blizini Pećine Beli Majdan.

Ova promena omogućava njihov duži boravak u šumi, bez prolaska kroz urbana naselja. Deca će zato biti u prilici da obilaze različite terene, bolje nauče i primene veštine orijentacije, čitanja mape, korištenja kompasa i prirodnih orijentira, upoznaju različitu floru i faunu Fruške gore i u celom tom procesu otkriju blago kroz rešavanje edukativnih zagonetki na engleskom jeziku.
 
Celu akciju je podržala Biobella, koja je obezbedila užinu za celu ekspediciju, kako naši mali istraživači ne bi ostali bez energije, a blago ostane neotkriveno do neke naredne prilike. ?

Tokom akcije klinci će obići dve pećine, a povratkom u restoran, će uz topao obrok i završne aktivnosti biti zaokružena cela priča.

Bitno je da decu ispred Restorana „Pećina” dovedete pre 9h ujutro, gde će ih dočekati organizatori. Po planu prvo ide upoznavanje, zagrevanje i teorijska priprema pred avanturu, a potom polazak u šumu. Deca će biti podeljena u četiri grupe, prema četiri osnovna elementa (vazduh, voda, vatra, zemlja).

Završetak Adventure day-a planiran je oko 16h, kada možete doći po vaše dete.

Rakovac je na 20 min od Novog Sada i kada ostavite decu, svoj dan možete provesti u šetnji po Fruškoj gori ili ako želite, možete se vratiti do grada.

Napominjemo da oko Rakovca nema signala i nećete biti u prilici da svaki čast proveravate šta radi vaše dete. Ali ne očajavajte, u sigurnim je rukama i uživaće u prirodi sa drugarima. ?

Više informacija o programu i aktivnostima planiranim za ovaj dan, možete dobiti na mail [email protected].

Hvala na poverenju i vidimo se Adventure day-u!

Mesto: Rakovac

Komentari

Facebook

DISQUS