Potpiši peticiju! Za zaštićena područja i naseljena mesta bez kvadova i motora!
Ћир
Novosti

Šta smo sve uradili u 2017. godini

Next
Expand
News - Šta smo sve uradili u 2017. godini

Komunalne službe ne odlaze u prirodu, molimo vas da vaše smeće ponesete sa sobom. Čuvamo i volimo našu zemlju! Saznaj više.

2017. nam je bila baš zabavna, sa mnogo druženja u prirodi i lepih, zajedničkih trenutaka. U godini koju ispraćamo, dodatno smo porasli, postali brojniji i jači.

Kako to obično ide, na kraju godine podvućićemo crtu i sumirati šta smo sve uradili u 2017. godini. 

Fruškać sajt, kao osnovu cele naše priče, dopunili smo novom interaktivnom mapom Fruške gore, boljom i sveobuhvatnijom od prethodne. Ubacili smo preko 30 novih lokacija i napisali preko 210 tekstova na različite fruškogorkse teme. Kao rezultat toga vaše poverenje je raslo, posete su se utrostručile i premašili smo 40,000 jedinstvenih poseta mesečno.

Našu ljubav prema Fruškoj gori i način na koji je doživljavamo ubacili smo u promo video, koji je imao preko 500,000 pregleda i uz vašu pomoć postao viralan, a naš buntovni duh usmerili smo na kreativnost i uz pomoć drugara umetnika uradili prvi mural i desetak umetničkih intervencija na različitim fruškogorskim lokacijama, gde smo odbačenim stvarima i objektima udahnuli novi život.

Vi ste sve to svakodnevno pratili i podržavali, zajedno smo strpljivo gradili zajednicu koja je na Facebook-u narasla do preko 33,000 fanova. Pored sadržaja o Fruškoj gori, ovu platformu smo iskoristili da podržimo preko 10 različitih akcija i inicijativa, za koje verujemo da su prave i dele slične vrednosti kojima se i mi vodimo.

Bavili smo se i aktivizmom, gde smo kroz različite akcije na Fruškoj gori i kampanje na internetu, podilazi svest o postojećim problemima i pokrenuli zajednicu na razmišljanje o Nacionalnom parku.

Da nismo samo ozbiljni i da volimo da se opustimo, pokazali smo na našem departmanu za hedonizam, koji smo ove godine organizovali na Gradić festu. Pozvali smo vas sve da dođete da se upoznamo, probate različite fruškorske proizvode naših drugara i da zajedno, uz čašu vina, uživamo u festivalskoj atmosferi.

Akcije koje smo realizovali prethodnih godina: lubenice, čišćenje Bešenovačkog jezera, izložbu fotografija sa Fruške gore i izlet za klince iz hraniteljskih porodica izgleda su bile samo uvertira za sve što se desilo u ovoj 2017. godini. 

Vama u 2018. želimo više odlazaka u prirodu, da malo više radite ono što vas čini srećnim i za kraj, dajte nam razlog zašto da ne podržite Fruškać! ?

Komentari

Facebook

DISQUS